Vindecare reconectiva

1. Ce este vindecarea reconectivă şi reconectarea

2. Cum funcţionează vindecarea reconectivă

Reconectarea personală permite luminii şi informaţiei să curgă în mod constant prin tine. Viaţa ta va fi transformată pentru totdeauna, conştiinţa ta se va schimba şi se va extinde, fiind un uriaş proces de evoluţie.

Reconectarea personală conectează meridianele de acupunctură şi chackrele cu reţeaua energetică axiatonală a planetei, la alte frecvenţe, mai înalte, care înconjoara planeta şi facilitează schimbul de energie şi de informaţie în univers. Reconectarea personală eliberează sau elimină blocajele. Este vorba de restructurarea ADN-ului tău şi Reconectarea ta cu universul la un nou nivel. Prin vindecarea reconectivă se descarcă o cantitate de energie, lumină şi informaţie din univers care ajută ca mecanismul omului sa repornească.

Corpul nostru îşi reînnoieste sistemul prin liniile axiatonale, este echivalent cu sistemul de acupunctură după cum am spus şi ne pune în legatură cu sistemul solar. Aceste linii sunt nelimitate şi ne conectează cu alte coduri ale altor sisteme de pe planetă. Cand omul poate să descopere aceste frecvenţe merge pe un nou nivel de vindecare sau astronomie medicală care este în tot universul. Aceste linii pot deveni o bază pentru regenerarea unui organ bolnav sau care lipseşte. Noi creăm o bază energetică pe care se pot descărca informaţii. Liniile axiale sunt parte ale unui sistem pe cinci dimensiuni care combină culoarea şi sunetul, care sunt folosite de suprasine pentru utilizarea energiei de bază în scopul reînnoirii funcţiunilor corpului uman în evoluţie.

Reconectarea este un proces uriaş de evoluţie. Dacă vrei vindecare, ai vindecarea reconectivă, dar dacă vrei o evoluţie pe toate planurile mai rapid decât te-ai aştepta, atunci ai nevoie de procesul reconectării.

Oamenii funcţionează într-o lume definită prin înălţime, adâncime, lăţime şi timp. Asta e tot ce ştim, dar asta nu e tot ce este - nici pe departe. "Până acum cei mai mulţi dintre noi am fost conştienţi de singurul univers pe care îl ocupăm. Acum, prin noile frecvenţe de reconectare putem să interactionăm cu alte planuri, cu alte dimensiuni...la nivel constient". Dr. Eric Pearl.

Fii tu însuţi şi fii curios, curiozitatea duce spre evoluţie. Dă-ţi voie să ieşi din carcasa în care eşti prins de frici şi nesiguranţă.....şi ieşi afară în necunoscut. "Ioana".